CMS Løsninger

Hjemmeside
Hos Schrøder Web bruger vi et af internettets mest brugte CMS systemer (content management system) "Joomla". Joomla er på verdensplan blevet downloaded over 50 millioner gange (indtil februar 2014). Det er estimeret at være det andet mest brugte CMS på internettet. En af grundene til den store popularitet er systemets mange muligheder. Det har over 7.700 gratis og kommercielle plug-ins, så der er uanede muligheder for at få lige netop det design, du ønsker.

Hvorfor CMS?
Med en Joomla hjemmeside får du et open-source content management system, der er nemt at vedligeholde. Kildekoden er åben, så du til enhver tid kan ændre og forbedre på din hjemmeside. Med det enorme udvalg af forskellige plug-ins har du fri mulighed til at tilføje netop den funktionalitet du har brug for. Joomla CMS giver dig fri mulighed til at tilføje netop den funktionalitet du har brug for. Kildekoden er åben, så man til enhver tid kan ændre og forbedre. Du kan vælge mellem to muligheder, enten en info hjemmeside, der sjældent skal opdateres. Her betaler du bare for oprettelse og årlig hosting. Eller en hjemmesideløsning hvor du betaler et årlig abonnement for opdatering.

Kontakt os for tilbud på en hjemmeside
Kontakt os for tilbud på en cms hjemmeside. Vi sørger altid for at levere en løsning, der gør dig tilfreds. Vi lægger stor vægt på langvarige relationer og leverer derfor kun noget, vi kan stå inde for.