Responsive Webdesign

Hos Schrøder Web laver vi responsive web designs. Responsive web design bliver mere og mere vigtigt i takt med at mængden af trafik fra mobile enheder, så som tablets og smart phones, stiger og stiger. Google anser endda responsive designs for at være så vigtige, at de er begyndt at booste rangeringer af sider, der er mobilvenlige. Med andre ord: det at du har en mobilvenlig hjemmeside kan være med til at du lander i toppen af søgeresultatet. En mobilvenlig hjemmeside er desuden et must, hvis du vil beholde de besøgendes interesse.

Hvad er en Responsiv hjemmeside?

Men hvad betyder det egentlig, at en hjemmeside er responsiv eller mobilvenlig? Responsive web design betyder, at siden er designet, så den giver optimal fremvisning og en optimal interaktions oplevelse uanset hvilken platform siden vises på. Med responsive design tilpasses og skaleres designet automatisk til alle typer og størrelser skærme, systemer og browsere uanset om hjemmesiden bliver vist på en computer, tablet eller smartphone. Med responsive design skal du altså ikke længere spekulere på, om din hjemmeside bliver vist optimalt, når dine online gæster er på besøg. De enkelte siders design tilpasser og skalerer sig simpelthen automatisk den platform, de bliver besøgt fra. Det betyder, at det gøres nemt at læse og navigere rundt på siden med et minimum af zoomen ind og ud eller scrollen op og ned.
Det i sig selv er med til at holde de besøgende på din side. Hvis dit website er for besværligt at navigere rundt på fordi siden ikke er optimeret i forhold til visning på tablet eller mobil, så er forbrugeren væk med det samme igen.